Juhlasuunnittelua osa 1

En käsitä, että mun pieni vauva täyttää ihan kohta jo 1-vuotta! Siis en kestä, että vauvavuosi on ihan loppumetreillä ja sitten meillä ei enää ole vauvaa, vaan taapero! A P U A ! Okei, kuopus tulee aina olemaan mun pikkuvauva, voi Roope parkaa... Mutta niin, 1-vuotis synttärit siis lähestyy ja niiden valmistelu on alkanut. Perjantaina pääsin valitsemaan juhliin kattausjuttuja ja pohtimaan enemmän juhlien teemaa. Suunnittelun aloitin vierailemassa ihanan Somianan showroomilla! Kuinka moni Oululainen tiesi tästä ihanasta kaupasta? Minä onnekseni löysin tämän ihanan juhlakaupan syksyllä etsiessäni paikkaa, jossa saisi heliumia ilmapalloihin. 




Somiana on lahjakauppa, joka toimii netissä, mutta perjantaisin voi myös vierailla heidän Showroomillaan osoitteessa Kallisenhaara 3, 90400 Oulu klo 11-15. Nettikauppaan voit kurkata täältä! Valikoimasta löytyy juhlatavaroiden lisäksi erilaisia julisteita ja muuta piensisustusta.

Yhteistyössä Somiana:n kanssa pääsin siis valitsemaan juhliin sopivia juttuja, ja valinnan vaikeushan siinä lopulta iski. Sain ihanaa palvelua ja lopulta meidän mukaan lähti ihana setti kattaukseen ja lisäksi valittiin vielä ilmapalloja, jotka haen ensi viikon perjantaina täytettyinä. Juhlien värimaailma tulee olemaan maanläheinen, ripauksella vihreää. Nyt pitäisi alkaa suunnitella kakkua ja muita tarjottavia, ihanaa järjestää juhlat! 



Muuten viikonloppu menikin taas hurjan nopeaa. Perjantai-iltana Oliverin treenit, joiden aikana pyörähdin itse salilla ja sitten olikin hyvä mättää tacoja maha täyteen treenin jälkeen... Lauantaina olin töissä iltaan saakka, mutta sunnuntaina nautittiinkin koko perheen vapaapäivästä pitkästä aikaa! Sunnuntaina napattiin perhe autoon ja pyörähdettiin kaupungilla pitkästä aikaa, käytiin ravintolassa syömässä ja iltapäivällä saatiin vielä Roopen kummi kahville. Ai niin, sunnuntaina myös päätin kokeilla olisiko meidän masterseille kysyntää ja arvatkaa mitä, ne meni heti! Kyselyä tuli aivan hurjasti ja lopulta tuolit muuttivat uuteen kauniiseen kotiin samaisena iltana. Kun luopuu jostain, voi toteuttaa uusia haaveita ja tänään meille kotiutuikin jotain mistä olen haaveillut jo pitkään, siitä lisää myöhemmin kunhan se pääsee arvoiselleen paikalle. Keittiön pöydän ympärillä komeilee nyt kaikki meidän kodin tuolit, joten uudet lähtivät tilaukseen tänään ja niiden pitäisi tulla vielä tämän viikon lopulla tai viimeistään ensi viikon alussa... 

Että sellaisissa tunnelmissa meni meidän viikonloppu ja nyt uuteen viikkoon uusin kujein! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)