13 - Joulukortit esille

luukku 13

Tiedättekö mitä minä rakastan? Postikortteja! Ihan niitä oikeita kortteja, itse tehtyjä, ostettuja, saatuja, mitä vain... Minusta on ihana saada postia ihan oikeasti joltain ja siksi myös meiltä lähtee joka joulu kortit ystäville ja tutuille. Nykyään niin helposti kaikki toivotetaan tekstiviestillä, mikä on helppoa ja nopeaa, enkä halua vähäksyä yhtään myös näitä toivotuksia, mutta kyllä kortti on aina kortti. 



Viime ja toissa jouluna meille tulleet kortit ripustettiin nauhaan pienillä pyykkipojilla. Asettelu vain hieman oli erilainen. Tänä vuonna halusin jotain muuta ja pyykkipojatkin olivat aika heikossa kunnossa... 




Niinpä kaivelin esiin pinon klemmareita, punaisia, valkoisia ja mustia, sekä mustaa tarraa jolla klemmarit sai kiinni seinään. Kiinnitin klemmarit kuusen muotoon ja nyt niihin on helppo sujauttaa saapuvat kortit muistuttamaan ystävistä. Muutama joulun toivotus meille onkin ja saapunut, ja eihän tässä olekaan enää kuin reilu viikkoon jouluun! Aivan hurjaa kuinka nopeasti aika menee, tuntuu, että juuri aloitin tämän kalenterin ja nyt mennään jo yli puolen välin! Toivottavasti olette tykänneen :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)