Sadepäivän sisustusinspiraatio olohuoneessa

Aamu alkoi aamukahvilla kynttilän valossa, ulkona oli pimeää ja vettä satoi kaatamalla, syksy on väistämättä täällä. Syksyn tullen iskee aina sisustusinspiraatio ja uuden kodin myötä tämän syksyn inspiraatio on valtava, mutta täytyy hieman malttaa mieltä ja miettiä rauhassa mitä kaikkea tarvitaan, ennen kuin ryntää ostamaan. Olen selkeästi muuttunut sisustajana harkitsevammaksi, eikä hutiostoksia tule enää yhtään niin paljon kuin ennen.



Huomenna meillä vietetään meidän pienen hurmurin 2-vuotis syntymäpäiväjuhlia ja leipomisen lomassa innostuin hieman laittamaan kotia. Olohuone koki siis tänään syksyisen sadepäivän inspiroimana pienen kasvojen kohotuksen. Sohvalle vaihdoin tyynyjä, palmu muutti sohvan viereen ja taulu löysi tiensä seinälle. Minulla on hirveästi haaveita tämän olohuoneen suhteen, mutta katsellaan mitä kaikkea me tänne keksitään ja millainen tästä lopulta sitten joskus tulee. 




Pesin sitte maton pesukoneessa... ehkä vois vaikka silittää.


Mutta, kyllä pienillä jutuilla saa jo isoja muutoksia aikaan, ja nämä muutokset olivat tällä kertaa ihan ilmaisia - vaihtelu virkistää.

Ihanaa viikonloppua kaikille, jokohan me "korkattais" meidän takka huomenna <3

Kommentit

  1. Aivan ihanan näköinen huone! Mullakin näin syksyn myötä iskenyt kova sisustus hinku :D

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)