1-vee

Vuosi sitten kätilö käveli synnytyssaliin jossa olin viettänyt jo vuorokauden, ja totesi että "mennäänpä leikkaussaliin". Olin turhautunut, pettynyt, väsynyt ja surullinen, mutta toisaalta helpottunut, takana oli yli 60 tuntia toivoa siitä, että "ihan kohta meillä on pieni nyytti sylissä". No, yritys ei tällä kertaa riittänyt ja poikamme syntyi lopulta sektiolla. Ja pitkän odotuksen jälkeen saimme pienen nyytin syliimme<3

Nyt, tuo pieni nyytti kävelee, tavailee muutamaa sanaa, halaa, nauraa, potkii palloa, suukottaa ja hurmaa meidät edelleen joka päivä. Hän on luonteeltaan iloinen ja utelias, hyvin liikkuva tapaus joka rakastaa huomiota, ilmaisee ärtymyksensä äänekkäästi, eikä tykkää jos häntä kielletään. "Miksi tv-tasolla ei saa seisoa? Miksi kynttilää ei voi syödä? Miksi astianpesukoneeseen ei voi mennä? Miksi vessanpönttöön ei saa laittaa käsiä?" On niin jännää seurata tuon pienen ihmisen touhuja.



 Tänään tuo minun pieni poikani, täytti 1-vuotta!



Syntymäpäivää juhlimme eilen pienellä porukalla kotosalla, ja viikko sitten joimme kakkukahvit Kuopiossa. Kiitos kaikille mukana olleille.






Petrus maistoi kakkua, sai ihania lahjoja, ja lopuksi vilkutti vieraille - päivä oli ihana!



Onnea rakas!

Kommentit

  1. Oi mitkä synttärit ja vau vanseille! Halipusuterkut kaikille <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)